Review del Cardano

Cardano és una plataforma blockchain de prova de participació: la primera que es basa en una recerca revisada per parells i es desenvolupa a través de mètodes basats ​​en evidència. Combina tecnologies pioneres per a proporcionar seguretat i sostenibilitat incomparables a aplicacions, sistemes i societats descentralitzats.

Amb un equip líder d’enginyers, Cardano existeix per a redistribuir el poder de les estructures irresponsables als marges, a les persones, i ser una força habilitadora per al canvi i el progrés positius.

Usos del LitecoinCom funciona la Blockchain?

La Tecnologia

Cardano porta un nou estàndard en tecnologia, obert i inclusiu, per a desafiar l’antic i activar una nova era d’innovació sostenible i distribuïda a nivell mundial.

De l’incremental al global, Cardano millora la forma en què interactuem, realitzem transaccions i creguem i, en última instància, operem com una societat global.

Cardano és una plataforma blockchain construïda sobre l’innovador protocol de consens de prova de participació de Ouroboros, i desenvolupada utilitzant el llenguatge de programació Haskell: un llenguatge de programació funcional que permet a Cardano perseguir el desenvolupament basat en evidència, per a una seguretat i estabilitat incomparables.

què és el bitcoin

Propòsit de Cardano

Una plataforma construïda per a un futur sostenible, per a ajudar les persones a treballar millor juntes, confiar les unes en les altres i construir solucions globals a problemes globals.

Cardano és una bifurcació en el camí. Ens porta des d’on hem estat fins on estem destinats a anar: una societat global que és segura, transparent i justa, i que serveix tant a molts com a uns pocs. Igual que les revolucions tecnològiques anteriors, ofereix una nova plantilla de com treballem, interactuem i creem, com a individus, empreses i societats.

Cardano va començar amb una visió d’un món sense intermediaris, en el qual el poder no està controlat per uns pocs responsables, sinó per molts empoderats. En aquest món, les persones tenen control sobre les seves dades i com interactuen i realitzen transaccions. Les empreses tenen l’oportunitat de créixer independentment de les estructures de poder monopolístiques i burocràtiques. Les societats poden perseguir la veritable democràcia: autònoma, justa i responsable. És un món fet possible per Cardano.

Per a construir un futur durador, hem assegurat la durabilitat i estabilitat de tots els components bàsics.

Investigació

La tecnologia pionera comença amb una recerca innovadora.

Cardano va començar i ha crescut a través de la recerca. Abans que es desenvolupi qualsevol tecnologia que integrem, s’especifica. I abans que s’especifiqui, s’investiga.

Aquesta recerca és revisada per parells, un assoliment únic per a una plataforma blockchain, de manera que les nostres idees puguin ser desafiades abans que siguin validades. La nostra recerca, dirigida per destacats acadèmics, explora la filosofia, la sociologia, el comportament i la teoria de jocs.

Per a aconseguir cada resultat, considerem les minúcies de les possibilitats: les variables que sovint no es tenen en compte, però que en última instància poden afectar la integritat i sostenibilitat d’una plataforma global descentralitzada. No donem res per assegut.

Saps com Comprar, Vendre o Intercanviar Cardano?

Oportunitat

El punto de partida para cada nueva oportunidad. Potencie su negocio a través de Cardano y descubra el futuro de la tecnología

Cardano proporciona la plantilla y el conjunto de herramientas para una nueva era de innovación. Introduce tecnologías, modelos y metodologías de vanguardia para ayudar a las personas, los desarrolladores y las empresas a descubrir una nueva posibilidad, realizar cambios y enriquecer sus vidas.

La tecnología Blockchain tiene la respuesta a una serie de desafíos heredados, ya sean financieros, sociales o tecnológicos. Desintermedia las relaciones esenciales y redistribuye el poder para aliviar las costosas dependencias, los paradigmas restrictivos y los sistemas ineficientes de transacción e intercambio. Cardano es una realización de este potencial. Es una plataforma con los estándares de seguridad, privacidad, sostenibilidad y rendimiento necesarios para acelerar la adopción masiva de la tecnología y respaldar un ecosistema duradero.

Cardano impulsa soluciones nuevas, más seguras y escalables a nivel mundial. Su tecnología se mejora continuamente a través de métodos de desarrollo basados ​​en la evidencia y se guía por un sistema de votación democrático, en el que cada miembro tiene voz. La oportunidad de Cardano se adapta a su caso de uso. Es una oportunidad que crea otras oportunidades, continuamente.

Com funciona la Blockchain?

La Blockchain ja està en boca de tots però no tothom sap exactament què és. Aquí t’expliquem les bases perquè ho puguis entendre millor.

No et vols perdre res del que publiquem?

Registra’t ara al nostre Butlletí. No spam, promés.

Blog

Google Finance agrega una pestanya exclusiva per a criptomonedas

Google Finance agrega una pestanya exclusiva per a criptomonedas

El diumenge 28 de febrer, el portal de finances de Google, Google Finance, va agregar en la secció de “comparar mercats” una pestanya amb el títol de “Criptomonedas”, on es poden revisar els preus en temps real de quatre criptoactivos. Per a accedir a la secció, una...

Litecoin va aconseguir el seu preu més alt dels últims 3 anys

Litecoin va aconseguir el seu preu més alt dels últims 3 anys

Litecoin (LTC) va agregar gairebé un 10% al seu valor per a trencar la barrera dels USD 190 aquest dimecres 10 de febrer. Amb això, va aconseguir el seu preu més alt des de març de 2018 quan cotitzava per sobre dels 220 dòlars.L'octava criptomoneda per capitalització...