Review de Coinbase

Coinbase és una plataforma global de trading fàcil de criptomonedas, amb seu a San Francisco, Califòrnia. És una plataforma dirigida a la compra, venda, transferència i emmagatzematge de criptomonedas. És realment segura i té com a missió «crear un sistema financer obert per al món». A més, pretén ser la marca global líder i ajudar la població mundial a accedir a les criptomonedas. El seu registre i passos són molt senzills.

Per a comprar criptomonedas en la plataforma, és necessari vincular un compte bancari o targeta de crèdit o dèbit al seu compte. Pel que el primer pas consistirà a registrar-se en Coinbase.

Registrar-seIntroducció

Què és?

Coinbase és una plataforma global de trading fàcil de criptomonedasamb seu a San Francisco, CalifòrniaÉs una plataforma dirigida a la compra, venda, transferència i emmagatzematge de criptomonedasÉs realment segura i té com a missió «crear un sistema financer obert per al món». A méspretén ser la marca global líder i ajudar la població mundial a accedir a les criptomonedas. Registra’t  i segueix els passos per aconseguir més criptomonedas.

Per a comprar criptomonedas a la plataforma, és necessari vincular un compte bancari o targeta de crèdit o dèbit al seu comptePel que el primer pas consistirà a registrar-s’en Coinbase.

què és el bitcoin

Dispositius Aceptats

Es pot realitzar el registre des d’un ordinador, tauleta o mòbil. En el cas que el registre es vulgui realitzar amb iPhone, és recomanable utilitzar el navegador de Google Chrome, ja que des del navegador per defecte Safari, té problemes per a realitzar el registre en iOS d’iPhone.

Política de Privacitat

Com tot registre, a Coinbase hauràs de llegir i acceptar tota la política de privacitat i la protecció de dades GDPR, has de seguir tots els passos. Després et preguntarà si desitges rebre actualitzacions personalitzades per correu electrònic sobre productes, serveis i ofertes especials basades en interessos i ús.

Verificació de la Compte

Aquest pas del registre és fonamental. Selecciona un dels documents de la llista amb data dels últims 3 mesos. Ara l’única cosa que podem fer és esperar que s’acabi el procés de verificació, si triga molt a carregar i no indica res nou o bé, dóna error, caldrà pujar de nou els documents fent el mateix procediment anterior.

Quan la teva identitat estigui verificada, cosa que pot trigar qüestió de minuts amb sort, o bé, entre 1 o 2 dies segons el nombre de sol·licituds que tinguin. En qualsevol cas, t’arribarà un email al teu correu electrònic amb l’avís.

Truco de Registre

En l’apartat del correu electrònic, és recomanable posar correctament l’email sense espais. La contrasenya ha de tenir minúscules, majúscules, números i caràcters especials (! ” # $ % & ‘ ( ) * +, -. /) i verificar que aparegui un cercle de color verd en anar emplenant la contrasenya. Si està en taronja o vermell, no estarà correcta ni completa. el navegador de Google Chrome, ja que des del navegador per defecte Safari, té problemes per a realitzar el registre en iOS d’iPhone.

Introduir les Claus

Per a poder operar comprant, venent o intercanviant criptomonedas en la plataforma, necessitaràs triar entre 3 opcions que són: DNI, Passaport o permís de conduir, i facilitar la imatge del document seleccionat, ja sigui a través de la pàgina web o aplicació mòbil. Pot usar la cambra o pujar un arxiu.

En pujar la teva identificació amb foto:
Assegura’t que el teu document sigui vàlid i no caduqui, sense perforacions o altres modificacions. Fes la fotografia en una àrea ben il·luminada i sense enlluernament. La llum solar natural és la millor. No ocultis cap informació en la identificació.
Usa el navegador Chrome per a completar la verificació.
Per als clients dels EUA només s’accepten documents d’identitat emesos per l’estat dels EUA, com una llicència de conduir o targetes d’identificació. No s’accepten passaports estatunidencs.
Per als clients fora dels EUA no s’accepten arxius d’imatge escanejats o guardats.
Usa una paret simple del mateix color com a fons si és possible i no usis ulleres de sol ni barrets.
Si uses ulleres en la teva foto d’identificació, usa’ls també a la foto de selfie. Si no les lleves en la teva foto d’identificació, llevi-les per al selfie.

Si et Registres amb aquest link rebràs Recompensa

La recompensa es rep un cop la persona que es registra, ingresa 100 o més euros a la seva compte de Coinbase.

Valor de les Criptomonedas més Top

No et vols perdre res del que publiquem?

Registra’t ara al nostre Butlletí. No spam, promés.

Blog

Google Finance agrega una pestanya exclusiva per a criptomonedas

Google Finance agrega una pestanya exclusiva per a criptomonedas

El diumenge 28 de febrer, el portal de finances de Google, Google Finance, va agregar en la secció de “comparar mercats” una pestanya amb el títol de “Criptomonedas”, on es poden revisar els preus en temps real de quatre criptoactivos. Per a accedir a la secció, una...

Litecoin va aconseguir el seu preu més alt dels últims 3 anys

Litecoin va aconseguir el seu preu més alt dels últims 3 anys

Litecoin (LTC) va agregar gairebé un 10% al seu valor per a trencar la barrera dels USD 190 aquest dimecres 10 de febrer. Amb això, va aconseguir el seu preu més alt des de març de 2018 quan cotitzava per sobre dels 220 dòlars.L'octava criptomoneda per capitalització...