Review de Sorare

SORARE és una plataforma de joc de cromos digitals col·leccionables de jugadors de futbol «Fantasy» amb llicència oficial, basat sobre la blockchain de Ethereum i en el qual pots guanyar premis cada setmana.
És com jugar als cromos, però en aquest cas es paguen amb Ethereum i pots col·leccionar-los fent que pugi o baixi el valor de cada jugador depenent de com el fa en la vida real. El joc compta amb el suport d’un equip d’inversors de classe mundial, recolzat pel gegant dels jocs Ubisoft i en el qual ja confien més de 100 clubs de futbol a nivell mundial.
En aquest joc, que utilitza la tecnologia «blockchain», els usuaris anomenats «gerents», poden comprar i vendre targetes com si fossin cromos, que representen a jugadors, el valor dels quals depèn del seu rendiment en partits reals.
Aquests cromos digitals estan pensats perquè els amants del futbol puguin aprofitar els seus coneixements d’aquest esport traient rendibilitat a la seva inversió i, al mateix temps, gaudir amb jugadors del seu equip favorit.

Registrar-seIntroducció

Com Començar?

En registrar-te jugaràs amb 10 Cromos Gratis. Pots competir en diferents divisions, per a augmentar les teves possibilitats de guanyar premis totes les setmanes.
El bo és triar a bons jugadors o amb bona projecció, perquè a la llarga valguin molt més i puguis vendre’ls per una bona quantitat, major a la compra. Pensa bé a qui vols en el teu àlbum!

què és el bitcoin

Responsables del Joc

El Co-Fundador i President de SORARE és Nicolas Julia. És Francés, més concretament de l’Illa de França, París. Aquest emprenedor de Blockchain és el CEO de Sorare, plataforma líder per a recol·lectar i jugar amb criptomonedas i béns de futbol amb llicència oficial. Anteriorment dirigia operacions en Stratumn, una empresa de blockchain. Ell creu que els productes crypto aplanaran el camí per a una nova etapa de la propietat digital que canviarà internet.

L’altre Co-Fundador i CTO de SORARE és és Adrien Montfort. Abans de SorareAdrien va ser vicepresident d’enginyeria en Stratumn, una empresa de blockchain empresarial, on va crear i va dirigir un equip d’enginyeria de blockchain de més de 10 persones. També va tenir una breu temporada en Paymium (agent de xifratge) i en l’Agència Espacial Europea (AQUESTA).
Té un mestratge en enginyeria de telecomunicacions de Telecom SudParis i un mestratge en enginyeria de dades de Aalborg Universitet.

Beneficis del Joc

A tots ens encanta col·leccionar algun tipus d’article. No obstant això, col·leccionar equival en moltes ocasions a escassetat. Des que es va crear Internet, no hem tingut escassetat digital, fins fa poc temps.
Gràcies a les targetes Blockchain de Sorare, ara són objecte de col·lecció digital i són atractives a causa de la seva escassetat demostrable (subministrament fix). Una targeta de jugador Sorare és un tipus específic de targeta Blockchain. Representa a un jugador de futbol i està vinculat a una temporada de futbol específica.
L’innovador sistema de cartes de SORARE funciona a través de la tecnologia blockchain, a través de la xarxa de Ethereum, en la qual utilitza les criptomonedas com a sistema de pagament i mercaderia. La plataforma emet, per a cada jugador i temporada, 1 carta única, 10 còpies super rares i 100 cartes rares.
El preu de cada crom, el determina el mercat i el jugador que posseeix un major nivell en la plataforma és Cristiano Ronaldo. D’aquesta manera, els fanàtics esperen que en un futur pròxim pugui haver-hi més jugadors estrella, entre ells, Leo Messi.

Enviar diners a Sorare

L’única manera d’enviar diners al seu compte de Sorare és creant una cartera (Wallet) de criptomonedas, carregant-la amb Ether (ETH) i connectant aquesta cartera a Sorare.
En aquest cas, una wallet de criptomonedas fàcil d’usar en el mòbil, seria Coinbase Wallet. En el cas d’un navegador en un Ordinador o Tauleta, recomanem Metamask.
Les targetes són tokens no fungibles que segueixen l’estàndard ERC721. Pots auditar el contracte intel·ligent ERC721 i el nostre contracte intel·ligent d’intercanvi.
No obstant això, per a comprar ETH, pots fer-ho des de Coinbase o Binance i després enviar-ho a la teva cartera i d’aquí a Sorare.

No et vols perdre res del que publiquem?

Registra’t ara al nostre Butlletí. No spam, promés.

Blog

Google Finance agrega una pestanya exclusiva per a criptomonedas

Google Finance agrega una pestanya exclusiva per a criptomonedas

El diumenge 28 de febrer, el portal de finances de Google, Google Finance, va agregar en la secció de “comparar mercats” una pestanya amb el títol de “Criptomonedas”, on es poden revisar els preus en temps real de quatre criptoactivos. Per a accedir a la secció, una...

Litecoin va aconseguir el seu preu més alt dels últims 3 anys

Litecoin va aconseguir el seu preu més alt dels últims 3 anys

Litecoin (LTC) va agregar gairebé un 10% al seu valor per a trencar la barrera dels USD 190 aquest dimecres 10 de febrer. Amb això, va aconseguir el seu preu més alt des de març de 2018 quan cotitzava per sobre dels 220 dòlars.L'octava criptomoneda per capitalització...